header vrienden van

Vrienden van

Stichting Vrienden van Middin

De cliënten van Middin zijn verzekerd van goede, professionele zorg. Maar de stichting Vrienden van Middin gunt de cliënten meer. De extra's, die het leven aantrekkelijker maken. Het gaat dan om fundamentele zaken als zelfontplooiing, maar ook om extra's als computers en leuke uitstapjes.

Wilt u het verschil maken en ons helpen iets extra's te bieden aan de cliënten van Middin?

Word ook Vriend van Middin

Iedereen, zowel particulieren als bedrijven, kan vriend worden van Middin en meehelpen om dromen van cliënten uit te laten komen. Dit kan door een periodieke schenking te doen. Eénmalige giften, donaties of legaten zijn natuurlijk ook welkom. Vrienden ontvangen twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief met informatie over de projecten en activiteiten van de stichting. 

Vul hier ons formulier in (voor particulieren).
Vul hier ons formulier in (voor bedrijven).

Hoe worden de donaties besteed?

Het bestuur van de stichting Vrienden van Middin kent na afstemming met de Raad van Bestuur circa vier keer per jaar bedragen toe aan aanvragen vanuit Middin. Voorbeelden zijn een tandemfiets voor het Puber AC, apparatuur voor de snoezelruimte op locatie Zomers Hof, het opknappen van de tuin van locatie Meerzicht, een vakantie voor de bewoners van locatie Sterrenkrooshof en tuinmeubelen voor locatie Stellenbosch.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Vrienden van Middin en Stichting HAFO hebben een ANBI-status. Dit houdt in, dat uw giften aan de stichting aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen.
- Klik hier voor de openbare gegevens over de stichting vrienden van Middin.
- Klik hier voor de openbare gegevens over de stichting HAFO.