header over middin

Over Middin

Samen durven en doen

Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Elk mens kan binnen zijn mogelijkheden het leven leiden dat hij wenst. Kan zelf keuzes maken en regie houden op zijn leven. Ongeacht beperking en achtergrond.

Iedereen maakt deel uit van de samenleving, kan meedoen op zijn manier. Als dat tijdelijk of blijvend op eigen kracht niet lukt, is Middin er. Want als het echt niet gaat, is onze hulp nodig. In onze werkwijze kijken we naar mogelijkheden: wat kan wel? Onze hulp is dichtbij. We zijn er, midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. We verstevigen en activeren netwerken. Want mensen hebben andere mensen nodig om tot hun recht te komen.

- De koers van Middin in 1 minuut. Van zorgen voor naar samen zorgen dat: Bekijk onze explanimation.
- Kennismaken met Middin in 4 minuten? Bekijk onze film.
- De geschiedenis van Middin en haar rechtsvoorgangers? Bekijk onze canon.

Passend antwoord op jouw specifieke vraag

Middin biedt een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt op maat. Samen met mantelzorgers en vrijwilligers helpen we zodat mensen zoveel mogelijk op eigen kracht verder kunnen. Want samen durven en doen is samen leven. Iedere dag zetten wij ons met 2.600 collega's in voor ruim 4.400 cliënten. Zij hebben een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. En ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom kunnen op ons rekenen. 

Wij bieden ondersteuning en zorg op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra. In onze werkwijze zoeken we voortdurend naar mogelijkheden. Zodat we altijd een passend antwoord vinden op jouw specifieke vraag. Middin is werkzaam in de provincie Zuid-Holland. En wel in de regio's Haaglanden, Rijnmond, Delft, Westland, Lansingerland, Nieuwe Waterweg-Noord en de Zuid-Hollandse eilanden.

Jaarverslag

Elk jaar brengt Middin een jaarverslag uit. Onder het kopje publicaties is het laatste exemplaar van het jaarverslag te vinden.

vitrinebord