header nieuws

Sail4Care 2017: zeilen voor een goed doel

Op vrijdag 12 mei organiseerde stichting Sail4Care een zeilevenement in Middelharnis om geld op te halen voor Stichting Vrienden van Middin. Met dit evenement hebben de deelnemende organisaties en zakenrelaties op een sportieve en ontspannen wijze een mooi bedrag van € 15.000 opgehaald.

Knipseldennis1Dennis Werkman van Stichting Vrienden van Middin nam de cheque in ontvangst. Hij bedankte alle deelnemers voor hun onvermoeibare inzet, en benadrukte het belang van mooie initiatieven zoals Sail4Care: "Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar wat ze concreet kunnen bijdragen. Ik hoop dat ze een voorbeeld nemen aan de betrokken partijen bij Sail4Care en óók actief zullen worden door participatie, het leggen van verbindingen en het ter beschikking stellen van middelen."

Zeilen voor Middin
Sail4Care verbond zich dit jaar aan Middin. Het evenement werd in nauwe samenwerking met Middin georganiseerd. Hierin was een mooie rol weggelegd voor cliënten van Middin. Zij hebben gedurende deze dag ondersteuning geboden bij de verschillende onderdelen van het programma.

Dromen waarmaken
Rond het middaguur kozen de deelnemers het ruime sop om het tegen elkaar op te nemen en te strijden voor de eerste plek. Alle andere aanwezigen volgden de race op het water vanaf een groot zeilschip, onder het genot van een hapje en een drankje. Ook vonden er mooie ontmoetingen plaats tussen ondernemers en cliënten van Middin.

’s Avonds organiseerde Sail4Care op de Menheerse werf een veiling. Hierin was een mooie rol weggelegd voor Angela Bloom, cliënte van Middin. Zij assisteerde Annelies Blom van SailingKids bij de veiling. Angela is in haar vrije tijd erg actief op de social media en heeft in het verleden een aantal ‘Kijknou!’ filmpjes van Middin gepresenteerd. Een groot deel van de opbrengsten van de veiling kwam ten goede van Stichting Vrienden van Middin. De stichting wordt hiermee in staat gesteld om mooie dromen van mensen met een beperking waar te maken.

angelaSail4Care 2018
De organisatie kijkt terug op een succesvolle dag en dankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie evenement. Volgend jaar op vrijdag 25 mei 2018 organiseert Sail4Care wederom een zeilevenement, met de ambitie om het succes van dit jaar te overtreffen. Iedereen is van harte welkom om een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement.