header nieuws

40 vrouwen met een beperking genieten van make-over op Happy Day

Zaterdag 13 mei veranderde Theater Ludens in Voorburg in een fotostudio. Die dag was het Happy Day voor 40 vrouwelijke cliënten van Middin die wel eens een boost in hun zelfvertrouwen konden gebruiken. Ze kregen een makeover, een fotoshoot en presenteerden zichzelf voor familie en vrienden op de catwalk. Een en ander werd aan elkaar gepraat door de bekende Voorburger Rob Andeweg.

Vele sponsoren, enthousiaste Middin-collega’s en een groot aantal vrijwilligers maakten deze verwendag mogelijk. Waar de dames ’s ochtends nog verlegen binnenkwamen, verscheen steeds vaker een grote glimlach op het gezicht die niet meer van de gezichten verdween. Zij pakten hun moment op de catwalk en liepen als ware mannequins te stralen, aangemoedigd door de overige cliënten, vrijwilligers en gasten. “Dit is een dag om nooit meer te vergeten, vind je me niet mooi?” aldus een van de cliënten na afloop.

Lokale sponsors

Middin vindt het fantastisch dat zoveel sponsoren uit het lokale bedrijfsleven en vrijwilligers zich in hebben gezet om deze vrouwen een leuke dag te bezorgen. Een van de initiatiefnemers is Martijn de Kremer, zorgmanager bij Middin: “Als je er mooi uit ziet, voel je je sterker en zelfverzekerder. Je maakt makkelijker vrienden en kunt veel meer aan. Dat is belangrijk voor mensen met een beperking. Voor sommige deelnemers is het best lastig om te bedenken hoe je het beste make-up en kleding combineert. Het was voor de deelnemers een geweldige ervaring om eens op de rode loper te mogen en om een prachtige fotoshoot te krijgen waarop je trots kunt zijn!”

Happy Day werd mogelijk gemaakt door: Stichting Vrienden van Middin – King Nederland – Verschoor Vastgoedonderhoud – Crystal ICT – Rietbroek voor Schoonhouden bv – Steegman Elektrotechniek – Brasserie Middin – Shoeby Nootdorp – Vele vrijwilligers

HappydayMakeup1HappydayNagels