header nieuws

Ondernemers zeilen voor een goed doel

Op vrijdag 12 mei organiseert stichting Sail4Care een zeilevenement op de Menheerse werf in Middelharnis om geld op te halen voor mensen met een beperking.

Op deze eerste editie van het zeilevenement biedt de stichting ondernemers de mogelijkheid om tijdens deze geheel verzorgde dag op actieve wijze te kunnen netwerken.

Zeilen voor Middin
Sail4Care heeft zich dit jaar verbonden aan Middin, organisatie voor zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Het evenement wordt in nauwe samenwerking met Middin georganiseerd. Hierin is een mooie rol weggelegd voor een groep cliënten van Middin. Zij zullen gedurende deze dag ondersteuning bieden bij de verschillende onderdelen van het programma.

Het programma bestaat uit een zeilwedstrijd waarbij de deelnemers het tegen elkaar zullen opnemen. ’s Avonds is er een veiling van onder andere handgemaakte producten van de cliënten van Middin.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het zeilevenement is een leuk netwerkevenement voor ondernemers. Tegelijkertijd biedt het hen de kans om op een sportieve en ontspannen manier hun sociale bewogenheid te tonen. De deelnemers zullen zeilen voor een goed doel: een bijdrage leveren aan de realisatie van dromen van mensen met een beperking. Bovendien strijden ze ook voor de felbegeerde eerste plek.

Over Sail4Care
Sail4Care is een stichting die zich inzet om het Sail4Care zeilevenement te organiseren. Hiermee wordt geld opgehaald voor mensen met een beperking. Sail4Care stelt zeilboten inclusief schipper ter beschikking, waarmee ondernemers en hun zakenrelaties mee kunnen doen aan een ontspannen chase regatta.