header terlouw zonder

Dit bieden wij!

Wonen in een fijne omgeving

Plezierig wonen heeft alles te maken met een fijne omgeving. Natuurlijk in een mooie woning. Maar ook in een plezierige straat of wijk. Daarom besteedt Middin veel aandacht aan activiteiten voor wijkbewoners. Daarnaast bieden wij zorg en ondersteuning bij u thuis, in diverse serviceflats. En in onze eigen verpleeghuizen. Waar u maar wilt, kunt u op ons rekenen.

Wonen bij Middin voor ouderen

Middin wil dat iedere cliënt zichzelf kan zijn. Daarom hebben we verschillende verpleeghuizen, elk met een eigen karakter. Bovendien heeft iedere woonomgeving zijn specifieke deskundigheid. Zodat u de zorg ontvangt die bij u past. Als u zorg ontvangt van Middin, staan diverse specialisten voor u klaar. Denkt u hierbij aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, gespecialiseerd verpleegkundige en arts. Wanneer nodig zijn zij dichtbij om u de juiste behandeling te kunnen geven. We bieden dagelijks plezierige activiteiten aan, zowel op individueel niveau als in kleine groepjes. Een overzicht van onze verpleeghuizen kunt u hier vinden.

Zorg aan huis

Blijven wonen in uw eigen huis. Dat is prettig en comfortabel. Middin kan u ook ondersteunen in uw eigen woning. Wij komen simpelweg naar u toe. Om u te verplegen, u te helpen bij het huishouden, te ondersteunen bij uw persoonlijke verzorging of om u informatie en advies te geven. Ook bezorgen wij smakelijke maaltijden bij u thuis. Middin voor ouderen biedt zorg aan huis door geheel Crooswijk en in de Serviceflats Rubroek en Jan van Loon.

Wijkservicepunt Goudseplein

Een plek waar u andere wijkbewoners kunt ontmoeten. Vrijblijvend, zonder verplichtingen. Dat is het Wijkservicepunt Goudseplein in Crooswijk. U kunt hier ook terecht als u vragen hebt over uw inkomen, zorg of welzijn. Middin werkt hierin samen met de gemeente en welzijnsorganisaties. We bieden tal van activiteiten. Van informatiebijeenkomsten tot een cursus bloemschikken. En van koersbal tot computerlessen. Loopt u gerust eens binnen.

Aandacht voor uw informele ondersteuning

Vrijwilligers en mantelzorgers vervullen een belangrijke taak en positie in uw zorg. Zonder hen zou er veel werk blijven liggen. Daarom betrekt Middin, leden van het sociale netwerk actief bij de zorg en stemt uw behoefte en die van de mantelzorger op elkaar af. We zorgen voor een optimale dialoog en werken samen met vrijwilligersorganisaties. Uitgangspunt hierbij zijn uw wensen en behoeften en de regie over uw eigen leven.