Senions is vanaf 1 mei 2016 geïntegreerd in Middin

We vinden het belangrijk om de zorg die wij verlenen aan ouderen steviger te verbinden aan onze overkoepelende naam Middin.

  • header laura
  • header hans
  • header johan
  • header chantal

Samen durven en doen

Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Elk mens kan binnen zijn mogelijkheden het leven leiden dat hij wenst en regie houden op zijn leven. Ongeacht beperking of achtergrond.

Passend antwoord op jouw vraag

Iedere dag zetten wij ons in voor ruim 4.400 cliënten. Zij hebben een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. En ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom kunnen op ons rekenen.

Wij bieden ondersteuning en zorg op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra. In onze werkwijze zoeken we voortdurend naar mogelijkheden. Zodat we altijd een passend antwoord vinden op jouw specifieke vraag. Middin is werkzaam in de provincie Zuid-Holland. 

Midden in verandering

Er verandert veel in de zorg. Middin heeft de veranderingen op een rij gezet. Kijk op http://www.middininveranderingen.nl/

Nieuws

07 dec

Leerlingen Haagse Hogeschool met cliënten Middin naar Knoop Gala

Studenten van de Haagse Hogeschool Den Haag hebben dinsdagavond 6 december cliënten van Middin een onvergetelijke avond bezorgd bij het Knoop Gala in Carré.

Lees meer...
01 dec

Reactie op uitzending Radar

In de uitzending van Radar (maandagavond 28 november) werd de indruk gewekt dat voor alle cliënten die aangewezen zijn op zorg vanuit de Wlz, een aanvullende zorgverzekering overbodig is.

Lees meer...
22 nov

Gemeente Den Haag zet samenwerking met Middin voort

Inwoners van Den Haag die gebruik maken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kunnen de komende jaren blijven rekenen op ondersteuning van Middin. De gemeente Den Haag en directeur Kees van Ooijen van Middin hebben op dinsdag 22 november de overeenkomst ondertekend. Met deze handtekening zetten beide partijen de samenwerking voor drie jaar voort tot eind 2019.

Lees meer...
04 nov

Hersenz winnaar Herman Wijffels Innovatieprijs

Hersenz is winnaar van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2016. Hersenz, een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, won de hoofdprijs in de categorie Vitale gemeenschappen en Zorg. Rabobank Nederland heeft dat donderdag 3 november bekendgemaakt.

Lees meer...
10 okt

WSP Den Haag en Middin verhogen kansen op de arbeidsmarkt

Het Werkgeversservicepunt van Den Haag en Middin bundelen de krachten om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar (mogelijk) betaald werk. Het WSP toonde eind september zijn waardering voor de inzet van Middin met de uitreiking van het eerste SROI-certificaat (Social Return On Investment).

Lees meer...

» Bekijk alle nieuwsberichten

Banner MiddinMarkt DEF

Vakantie in de Ardennen

Hallo allemaal! De zomer is nu echt voorbij helaas, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Ik hoop dat jullie net als ik een heerlijke, fijne zomer hebben gehad. En dat ik een heerlijke zomer heb gehad, mogen jullie wel weten hoor. Ik ben met Flow Reizen, een begeleide vakantieorganisatie, 10 dagen naar de Belgische Ardennen geweest.

Lees verder...